Δελτίο τύπου

Η NUTS ‘N NUTS εδώ και ενάμιση χρόνο προσφέρει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό premium ποιότητας ελληνικό κελυφωτό φιστίκι ωμό, ψημένο αλατισμένο και ψημένο με αλάτι Ιμαλαΐων και φυσικό χυμό λεμόνι. Τώρα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια μας ένας καινούριος ξηρός καρπός, η Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα.

Γνωστή και ως «μαύρος χρυσός» η μαύρη κορινθιακή σταφίδα είναι ένα καθαρά ελληνικό προϊόν και όπως και τα φιστίκια θεωρείται ένα από τα νέα superfoods. Πρόκειται για μια ποικιλία από μικρά, γλυκά και έντονα αρωματισμένα σταφύλια χωρίς κουκούτσι , προϊόν της αμπέλου.

H σταφίδα μας είναι φυσικά αποξηραμένη στον ήλιο και διαλεγμένη προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και την εμφάνιση των καρπών. Οι καρποί μπορούν να καταναλωθούν ως ένα υγιεινό σνακ ή σε συνδυασμό με άλλα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική, σαλάτες χυμούς και πρωινό. Τέλος είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης C και έχουν φυσικό αντιοξειδωτικό χαρακτήρα.

Δοκιμάστε το νέο μας προϊόν και γευτείτε τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας και τις ευωδιές της φύσης....Οι πιο φρέσκοι και αρωματικοί ξηροί καρποί που έχετε δοκιμάσει ποτέ !!!

Καλή απόλαυση!Mυρτώ & Σεμέλη ΠαυλίνηNUTS ’NNUTSΜ. & Σ. ΠΑΥΛΙΝΗ Ο.Ε.Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη, 17121, Αθήνα, Τηλ.: +30 210 3254243

Μ. & Σ. Παυλίνη Ο.Ε.

Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη,
17121, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3254243

E-mail: info@nutsnnuts.com,
orders@nutsnnuts.com