Δελτίο τύπου

Η NUTS ‘N NUTS από το 2014 προσφέρει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό premium ποιότητας ελληνικό κελυφωτό φιστίκι ωμό, ψημένο αλατισμένο και ψημένο με αλάτι Ιμαλαΐων και φυσικό χυμό λεμόνι. Τώρα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια μας μια νέα σειρά προϊόντων: δυο mix ξηρών καρπών, ένα Natural Mix και ένα Spicy Mix, και ένας καινούριος ξηρός καρπός η Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα.

Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας και το σώμα σας με το νέο Natural Mix μας με αμύγδαλο, καρύδα, κράνμπερι και μαύρη σταφίδα. Μπορεί να καταναλωθεί ως ένα υγιεινό σνακ ή να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες και πρωινό. Κάντε τη ζωή σας πιο πικάντικη με το νέο Spicy Mix μας με πίνατς, κρόκερ, πεπερόνι και καλαμπόκι, ιδανικό για να συνοδεύετε το ποτό σας.

Γνωστή και ως «μαύρος χρυσός» η μαύρη κορινθιακή σταφίδα είναι ένα καθαρά ελληνικό προϊόν και όπως και τα φιστίκια θεωρείται ένα από τα νέα superfoods. H σταφίδα μας είναι φυσικά αποξηραμένη στον ήλιο και διαλεγμένη προσεκτικά - λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και την εμφάνιση των καρπών.

 

Δοκιμάστε τη νέα μας σειρά προϊόντων και γευτείτε τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας και τις ευωδιές της φύσης....Οι πιο φρέσκοι και αρωματικοί ξηροί καρποί που έχετε δοκιμάσει ποτέ !!!

 

Καλή απόλαυση!Mυρτώ & Σεμέλη ΠαυλίνηNUTS ’NNUTSΜ. & Σ. ΠΑΥΛΙΝΗ Ο.Ε.Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη, 17121, Αθήνα, Τηλ.: +30 210 3254243

Μ. & Σ. Παυλίνη Ο.Ε.

Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη,
17121, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3254243

E-mail: info@nutsnnuts.com,
orders@nutsnnuts.com