Το κτήμα μας

Η NUTS N NUTS προσφέρει υψηλής ποιότητας ελληνικούς ξηρούς καρπούς. Συνεχίζουμε την οικογενειακή μας παράδοση στην καλλιέργεια ξηρών καρπών ακολουθώντας μια σύγχρονη επιχειρηματική προσέγγιση που επαναπροσδιορίζει την αισθητική και την ποιότητα των ελληνικών καρπών.

Η επιλογή των καρπών γίνεται από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας τα οποία παλαιότερα καλλιεργούσε ο παππούς μας αλλά και από συνεργαζόμενους παραγωγους. Προσέχουμε πολύ τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και την εμφάνιση των καρπών. Μετά από σχολαστική χειροδιαλογή επιλέγουμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια, με ανοιχτό άσπρο κέλυφος, με ζωντανό πράσινο χρώμα ψίχα και γλυκιά γεύση. H Ελλάδα εξάλλου είναι μέσα στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή κελυφωτού φιστικιού παγκοσμίως. Τα ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, προσφέρουν ένα ιδανικό κλίμα για την ανάπτυξη των ξηρών καρπών, δίνοντας στα προϊόντα μας υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση.

Οι φιστικιές είναι ξεροφυτικά φυτά κατάλληλα για περιοχές που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ξηρασία εδάφους και αέρα. Ευδοκιμούν καλύτερα σε περιοχές με ψυχρούς χειμώνες και μακρά, ζεστά και ξηρά καλοκαίρια. Οι πρώτοι ώριμοι καρποί εμφανίζονται στις αρχές Αυγούστου και η συγκομιδή γίνεται από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μ. & Σ. Παυλίνη Ο.Ε.

Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη,
17121, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3254243

E-mail: info@nutsnnuts.com,
orders@nutsnnuts.com