Η εταιρεία

Nuts 'N Nuts - Η εταιρία μας

Όλα ξεκίνησαν με το σαγηνευτικό άρωμα του φρεσκοψημένου φιστικιού στο φούρνο, τις γιορτινές μέρες, τον ξερό ήχο από το σπάσιμο των καρπών, το δέντρο της φιστικιάς και τα έντονα χρώματα της ψίχας. Eμείς συνεχίζουμε μια οικογενειακή παράδοση, χτισμένη πάνω σε καθοριστικές συναντήσεις, ευτυχείς συμπτώσεις και δημιουργία αληθινών σχέσεων. Με μια αίσθηση σεβασμού στην παράδοση και επιμονής στην ποιότητα επανεξετάζουμε πρωτότυπες ιδέες που υπηρετούν ένα απαιτητικό μέλλον. Μία μεγάλη δέσμευση για διαφάνεια για τον καταναλωτή και σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον.

Η NUTS ‘N NUTS ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ξηρών καρπών και πιο συγκεκριμένα στο κελυφωτό φιστίκι.

Η γκάμα της ΝUTS ‘N NUTS αποτελείται από μία σειρά προϊόντων βραβευμένα από τα Βρετανικά Great Taste Awards. Στοχεύουμε σε PREMIUM ποιότητα. Με γήινο χρωματισμό στις συσκευασίες στη ΝUTS ‘N NUTS θα βρείτε Φιστίκι ωμό, Φιστίκι Ψημένο και Αλατισμένο και Φιστίκι ψημένο σε φυσικό χυμό λεμόνι και αλατισμένο με αλάτι Ιμαλαϊων. Εκτός από τα φιστίκια από την NUTS ‘N NUTS θα βρείτε και άλλα προϊόντα όπως Μάυρη Κορινθιακή Σταφίδα, nut mixes και αμύγδαλο ψημένο ανάλατο.

Στόχος μας είναι να μπορεί κανείς τα προϊόντα μας σε όλo τον κόσμο. Διαρκώς ψάχνουμε και συζητάμε νέες συνεργασίες για να μεγαλώσουμε το δίκτυό μας και αναζητάμε νέες ιδέες για να εξελίξουμε την επιχείρησή μας. Ταξιδεύουμε πολύ πηγαίνοντας σε εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η τελική ιδέα....να γευτούν όλοι τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας, το άρωμα του φρέσκου φιστικιού, τις ευωδιές της φύσης....

Καλή απόλαυση!

Μ. & Σ. Παυλίνη Ο.Ε.

Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη,
17121, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3254243

E-mail: info@nutsnnuts.com,
orders@nutsnnuts.com